• Kryefaqja
  • Ligj
  • LIGJ NR. 65-2023 DATE 21.07.2023, PER NJE SHTESE DHE NDRYSHIM NE LIGJIN NR. 10383 DATE 24.02.2011, PER SIGURIMIN E DETYRUESHEM TE KUJDESIT SHENDETESOR NE RSH, TE NDRYSHUAR

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat