• Kryefaqja
  • Fillimi
  • Vendim i KNEC Nr. 3 date 27.03.2020 Procedura e ndihmes financiare per te punesuarit e subjekteve me te ardhura deri ne 14 milion ALL dhe ndihmes ekonomike nga papunesia gjate periudhes se fatkeqsise natyrore, Covid-19

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat