• Kryefaqja
  • Fillimi
  • LIGJ NR. 6/2022 DATE 27.01.2022, PER DISA NDRYSHIME DHE SHTESA NE LIGJIN NR. 112/2020, PER REGJISTRIN E PRONAREVE PERFITUES, TE NDRYSHUAR

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat