3 Pergjigje

 • Erton ne February 3, 2016, 13:04:05

  Përshendetje. Jam bjë mjek që kam në administrim privat një klnikë mjekësore + farmaci. Jam person fizik por me xhiro ditore mbi 8000000 lek por quhem bisnes i madh.
  Bashkë me mua punon edhe bashkëshortja edhe ajo mjeke. Kemi të punësuar një laborate dhe 2 farmaciste. Gruaja ime prej 1 vit është në pension pleqerie, tani edhe unë sapo kam dalë në pension. Ju lutem dua tju pyes: A kemi ne detyrim për të paguar sigurime shoqërore e shendetsore pasi kemi dalë në pension?

  PergjigjuErton
  • Elvis G ne March 16, 2016, 23:38:56

   Ju e keni detyrim per te paguar sigurime shoqerore dhe shendetesore.
   Ju, do te perjashtohenit nga ky detyrim vetem po qe se rast se ne klinike do te punonit vetem ju si individ, pa te punesuar te tjere, ku e punesuar si e papaguar kosiderohet edhe dhe bashkeshortja juaj.
   Ne rastin tuaj, ju dhe bashkeshortja duhet te paguani kontribute ne nivelin e pages minimale 22.000 leke.

   PergjigjuElvis
 • Erton ne February 3, 2016, 13:01:28

  Përshendetje. Jam mjek që kam në administrim privat një klnikë mjekësore + farmaci. Jam person fizik por me xhiro ditore mbi 8000000 lek quhem bisnes i madh.
  Bashkë me mua punon edhe bashkëshortje edhe ajo mjeke. Kemi të punësuar një laborate dhe 2 farmaciste. Por gruaja ime prej 1 vit është në pension pleqerie, tani edhe unë sapo kam dalë në pension. Ju lutem dua tju pyes A kemi de detyrim për të paguar sigurime shoqërore e shendetsore?

  PergjigjuErton

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat