• Kryefaqja
  • Fillimi
  • LIGJ NR. 28-2023 DATE 23.03.2023, PER DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NE LIGJIN NR. 48-2014, PER PAGESAT E VONUARA

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat