• Kryefaqja
 • Ligj
 • Ligji nr. 31.2019 date 17.06.2019, Shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr 9920, date 19.5.2008, Per Procedurat Tatimore

2 Pergjigje

 • Andi ne October 27, 2019, 17:19:10

  Pershendetje stafi Gosnishti!
  E kam te paqarte, per cfare mund te lidhet marrveshja me keste e borxhit tatimor me kete ndryshim??
  – Per TVSH, Po apo Jo??
  – Per TF, Po apo JO ?
  – Per TFTH, Po apo Jo?
  Se Per Tatimin ne Burim dhe Sigurimet kuptojet qe JO!
  – Si e kuptoni ju kete ndryshim ligjor, per cilat lloje te detyrimeve tatimore mund te lidhet marrveshje per pagimin me keste?
  Pergjigjen jemeni ketu ne faqen tuaj ne forme komenti se kane nevoje shume biznese ta dine, se legjislacioni mbetet shume i paqarte.
  Ju faleminderit Andi
  Durres.

  PergjigjuAndi
  • elvis ne November 24, 2019, 13:24:38

   Pershendetje,
   Pagimi me keste mund te lidhet per te gjitha detyrimet tatimore, pra mjafton te konsiderohet ligjerisht si detyrim tatimor.

   Pergjigjuelvis

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat