Gosnishti.com Blog


Pershendetje te gjithe,

Duke ju uruar mireseardhjen ne kete blog ju bejme me dije se qellimi i tij eshte informini i te gjithe te interesuarve mbi ndryshimet me te fundit te legjislacionit Shqipetar ne lidhje me shoqerite tregetare ne pergjithesi por pa u limituar vetem tek keto.

Jeni te lutur qe nepermjet komenteve ne kete blog te jepni pershtypjet dhe sygjerimet tuaja rreth postimeve tona.

Ju faleminderit !

Gosnishti Auditors & Partners

Nje pergjigje

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat