Radhit Sipas:
Paraqitja

Kerkesa per informacione


Pershendetje,

Ne kategorine “Kerkesa” te gjithe te interesuarit mund te bejne kerkesat e tyre ne lidhje me probleme ligjore ose paqartesi dhe stafi jone do beje maksimumin per t’ju ardhur ne ndihme.

Ju faleminderit.

Gosnishti.com Blog


Pershendetje te gjithe,

Duke ju uruar mireseardhjen ne kete blog ju bejme me dije se qellimi i tij eshte informini i te gjithe te interesuarve mbi ndryshimet me te fundit te legjislacionit Shqipetar ne lidhje me shoqerite tregetare ne pergjithesi por pa u limituar vetem tek keto.

Jeni te lutur qe nepermjet komenteve ne kete blog te jepni pershtypjet dhe sygjerimet tuaja rreth postimeve tona.

Ju faleminderit !

Gosnishti Auditors & Partners

Menuja

Shfaq Butonat
Shpernda ne Facebook
Shpernda ne Twitter
Shpernda ne Google Plus
Shpernda ne Linkedin
Shpernda ne Pinterest
Shpernda ne Reddit
Shpernda neStumbleupon
Dergo me E-Mail
Fshih Butonat